Trykluftteknik

Lunas trykluftsortiment er sammensat på en måde, så det opfylder den krævende industrienheds behov såvel som behovene på det mindre værksted. Tilbudene omfatter kompressorer, værktøj, tilbehør og dermed forbundne serviceydelser.

SE PRODUKTER

Har du tætte og sikre trykluftsystemer?

Vidste du, at den måske største skurk i et trykluftsystem er lækager? Op imod 30 % af den trykluft, en virksomhed producerer, forsvinder. Det kan betale sig at udføre regelmæssigt tilsyn med trykluftanlæg i jagten på lækager. Sædvanligvis opstår 70-80 % af alle lækager tæt ved brugeren i slanger, slangeklemmer, koblinger og værktøj. Reducering af lækager er med til at give bedre miljø og bedre økonomi.

LÆS MER
Luna_Tryckluft_Kompressorer_2_puff

Vores sortiment omfatter alt lige fra små kulkompressorer til enkle småvirksomheder og op til store industrielle skruekompressorer til faste installationer. Vi kombinerer egenudviklede produkter med eksterne varemærker for at sikre, at vi kan levere kompressorer til alle behov.

Luna_Tryckluft_Tryckluftsverktyg_3_puff

Find det rette værktøj til de mindre job hos varemærket Ferax, eller søg i Lunas brede egenudviklede program af industriværktøj. Til mere krævende opgaver tilbyder vi mange andre blandede varemærker.

Kugghjul_puff

Sørg for en problemfri drift af dit trykluftanlæg med en af vores serviceaftaler. Vi tilbyder alt fra standardiserede serviceaftaler til skræddersyede serviceplaner. Læs mere på Service eller søg direkte på et serviceværksted i nærheden af dig.

KONTAKTA OSS