Hele Danmarks værktøjskasse

Alle skal bruge værktøj i et eller andet omfang. Med det rette værktøj er arbejdet halvt udført! Derfor arbejder vi med de førende varemærker og producenter for at sikre, at du får netop det værktøj, du har brug for i en hvilken som helst situation. Vi fremskaffer produkter, der opfylder de absolut højeste krav, men vi har også produkter af noget enklere karakter.

SE PRODUKTER

Luna har en lang tradition for at forsyne industrien med håndværktøj. Her arbejder vi med førende varemærker for at kunne tilbyde både bredde og dybde i produktvalget.

Håndværkere stiller høje krav til deres håndværktøj. Vi værner om den lokale tradition og tager udgangspunkt i hver enkelt branches specialiteter, når vi sammensætter vores sortiment af håndværktøj til byggesektoren.

Eftermarkedet inden for automobilsektoren, personbiler, lastbiler, entreprenørbiler og jord- og skovbrugsmaskiner har alle et stort behov for håndværktøj. Her fremskaffer vi et stort sortiment standardværktøj sammen med smart værktøjsopbevaring.

Til virksomheder inden for stat og kommuner er der behov for de rette produkter til de rette formål. Vores sortiment er komplet med håndværktøj til alle typer arbejdsopgaver i såvel nybyggeri som service og vedligeholdelse.