Service til din tjeneste

I vores servicecenter tager dygtige serviceteknikere sig af dine maskiner, når det er tid til service eller reparation. Eftersom vi har adgang til et meget stort sortiment af reservedele, kan det ofte være lønsomt at reparere udstyret. RING TIL OS, NÅR DU HAR BEHOV FOR SERVICE+46 (0) 322 60 65 52.

KONTAKT OS

Servicepartner tæt ved dig

Via vores netværk af autoriserede serviceværksteder har du altid adgang til Luna Service i nærheden. Vores autoriserede servicepartnere er specialiserede i Lunas maskiner, så de bedre kan servicere de maskiner, I har købt af os.

Kundesupport: Tel. +46 322 606 000

Find serviceværksted

Ved køb af en maskine fra Luna kan du vælge at lade os installere maskinen i din virksomhed. Erklæringen angiver, at du har fået en korrekt installeret maskine, der er funktionstestet på stedet og klar til at blive taget i brug med det samme.

LÆS MERE

Garantireparationer udføres i første omgang af Luna Service i Alingsås. Hvis det gælder større maskiner på over 20 kg, har du mulighed for at henvende dig til et af vores autoriserede serviceværksteder. Ved garantireparation vedlægges kassekvittering, fakturakopi eller garantiseddel.

KONTAKT OS

Vi tilbyder dig professionel konsultation om dit arbejdsmiljø og gennemfører de foranstaltninger, der er nødvendige for, at dit arbejdsmiljø og dine maskiner kan opfylde de aktuelle sikkerhedskrav. Du får en udførlig erklæring, der angiver status for dit udstyr og forslag til foranstaltninger.

LÆS MERE

Serviceaftale for længere levetid

Når du køber en kvalitetsmaskine, vælger du at tænke langsigtet, og når du installerer maskinen på den rette måde og holder udstyret i god stand i hele dets levetid, bliver din investering lønsom. Supplér din maskininvestering med en serviceaftale med regelmæssig vedligeholdelsesservice for at optimere din totaløkonomi.

LÆS MERE